40 procent över till dig som vill synas

Det var ett tag sedan jag skrev en monolog. Förklaringen är enkel: jag fick ett nytt stort uppdrag som jag gick upp i med hela mig. I tre år ska jag stödja Sveriges regerings nye nationella samordnare för främjande av ökad fysisk aktivitet.

Samordnaren heter Johan Holmsäter, är känd för att ha startat Friskis & Svettis och har fått flera priser för vad han gjort med folkhälsan. Jag kan inte tänka mig en bättre person än Johan för det här jobbet. Och han ville ha mig – Herr Janson – med sig som kommunikatör på 60 procent. En ära!

Alltså har jag 40 procent arbetstid över.

På dessa 40 procent vill jag gärna fortsätta arbetet med att hjälpa mindre och medelstora företag att kommunicera på ett fräscht och spännande sätt som syns, attraherar kunder och ökar försäljningen och stoltheten i företaget.

Som förhoppningsvis framgår av hemsidans är jag den som skriver, ideal (tillsammans med andra) och projektleder. Till min hjälp har jag ett antal superduktiga fotografer, filmare, illustratörer, designers, animatörer och sociala medier-experter.

Skicka ett mail om du funderar på något aktuellt projekt. Ett första möte eller samtal kostar inget.

Du måste synas. Bild Alvreten.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *