Vad håller ni på med?

Halva hösten har gått. Jag har under september och oktober framför allt arbetat med två stora projekt. Det ena är att redigera en bok som jag hoppas ska komma ut till jul och som borde kunna intressera många människor intresserade av hälsa, entreprenörskap och en spännande personlig berättelse.

Det andra är ett antal e-learning-kurser för ett multinationellt svenskt teknikföretag. Boken är på svenska, e-learningen på engelska.

Projekten under våren är avslutade. De två stora badrumskatalogerna (Alterna badrum och Badplatsen) har kommit ut, den nya mäklarfirman (Bostada) är igång, de testvinnande barnvagnarna (Bumprider) har börjat säljas, Svensk Gymnastiks värderingsskrift är tryckt och salongen (WAU Concept) är nära premiär.

Så vad gör du? Har du något på gång som behöver en berättelse – med ord, bild, film, animeringar, mediaplaceringar? Herr Janson lyssnar mer än gärna på dina planer och – om behov finnes – hjälper han till också, ensam eller med så stort – fast också smått extremt tajt och ekonomiskt – team som uppdraget kräver.

Hör av dig!

Två av vårens större jobb.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *